Eleaf iStick Pico, Een Fijne Compacte E-Sigaret!

Op zoek naar een fijne, compacte e-sigaret? Dan is de Eleaf iStick Pico de elektrische sigaret die je nodig hebt! VeleEA-Sigaret-iStick-Pico mensen maken tegenwoordig de overstap van reguliere sigaretten naar e-sigaretten, omdat ze eindelijk eens van die vervelende en dure verslaving af willen komen. De elektrische sigaret is een logische overstap, en een uitstekende manier om de honger naar een sigaret compleet uit te bannen.

Sommigen gebruiken het als een methode om langzaamaan af te bouwen naar compleet stoppen met roken, maar velen blijven hangen bij het dampen vanwege de diverse smaken die je hierbij aan kunt schaffen. Door deze veelzijdigheid aan smaken is elke dampervaring weer anders en nieuw. Hierdoor zijn e-sigaretten een interessante optie voor rokers. De Eleaf iStick Pico is een uitstekende keuze voor zowel nieuwelingen op dit gebied als de fervente damper. Lees hieronder meer over dit product.

E-sigaretten en MODS

De Eleaf iStick Pico valt te omschrijven als een MOD. Dit houdt in dat je zelf de e-sigaret kan modificeren, de elektrische sigaret is aan te passen met losse onderdelen. Zo kun je dus zelf jouw optimale e-sigaret opbouwen. Dit maakt de Eleaf iStick Pico een flexibele elektrische sigaret, passend bij beginnende dampers en prima aan te passen door de wat meer ervaren gebruiker.

Eigenschappen van de Eleaf iStick Pro

Ondanks dat de Eleaf iStick Pro een MOD is en dus aanpasbaar is voor de gebruiker, bevat de starterset desalniettemin een hoop bruikbare onderdelen. Zo is er de body, het algehele omhulsel waar eventueel handmatig andere onderdelen geplaatst kunnen worden. Tevens bevat de set een Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer, een met 2 coils geleverde clearomizer met een inhoud van 2 ml. Deze kan aan de bovenkant gevuld worden en tevens is de luchttoevoer gemakkelijk aan te passen door de gebruiker. Hierdoor valt deze clearomizer prima aan te passen aan jouw wensen.

Naast deze onderdelen bevat deze set nog meer. Zo is er voor de beginneling op het gebied van dampen een eenvoudig te begrijpen handleiding, zodat je eenvoudig en snel jouw eerste stappen op het gebied van dampen kan zetten. De batterij zit niet inbegrepen bij dit model, maar de USB kabel aan de hand waarvan deze batterij opgeladen kan worden zit wel inbegrepen in de set. Ook reserveonderdelen, denk hierbij aan seal ringen, zitten in de set. Ten slotte krijg je tevens een e-liquid flesje van 10 ml gratis bij aanschaf van de Eleaf iStick Pro, zodat je gelijk kunt gaan genieten van het dampen.

Comments are closed.