Snel geld lenen zonder BKR, hoe en waar?

geld-lenen_zonder_bkr_toetsingBij geld lenen zonder BKR loopt u risico. Daarom wordt het vaak afgeraden. Ondanks dat het niet in veel gevallen niet wordt aangeraden, zijn er wel manieren om geld te lenen zonder BKR. Wat is het BKR precies en op welke manieren kunt u geld lenen zonder het BKR? Op welke manieren kunt u geld lenen?

BKR Toets Bij Geld Lenen

Een toetsing van het BKR zorgt ervoor dat mensen niet in financiële problemen komen door te veel geld te lenen. Bij het aanvragen van een nieuwe lening kan het negatief voor u uitpakken, als u veel schulden en/of negatieve registraties heeft. Een registratie heeft geen negatieve effecten voor u, als u zich aan uw betalingsverplichtingen houdt.

Gemeente

Bij veel Nederlandse gemeenten kunt u goedkoop geld lenen zonder BKR. De gemeente heeft een speciale kredietbank voor mensen met weinig geld. Zo kunnen deze mensen tegen een lage rente toch geld lenen. Hier kom je alleen voor in aanraking als je weinig geld hebt als u door twee financiële instellingen bent afgewezen voor een lening of al geregistreerd staat bij het BKR. Je moet het wel kunnen bewijzen. Zonder dit bewijs kunt u niks lenen bij deze bank.

Spullen verpanden

Er is een bank waar u geld kunt lenen met een onderpand. Deze bank heet de Stadsbank in Leningen. Dit is een van de goedkoopste manieren om geld te lenen. Deze lening is af te sluiten zonder dat je veel risico loopt. U kunt zelfs op deze manier lenen met een negatieve registratie bij het BKR en als u geen inkomen heeft. Met een onderpand lenen is duur door de afsluitingskosten en de hoge rente.

Minilening

Als u minder geld wilt lenen dan € 800, is dit mogelijk met een minilening. Dit regelt u online. Het geld kunt u al binnen tien minuten in uw bezit hebben. Bij een aantal instellingen kan het ook langer duren of kan het maximale bedrag lager uitvallen dan wat u nodig heeft.

Verborgen kosten lening

Het is aan te raden om eerst offertes aan te vragen van diverse aanbieders. Ook is het belangrijk u bewust te zijn van de extra verborgen kosten, die deze leningen met zich meebrengen. Als u liever geen verborgen kosten heeft en wilt lenen zonder BKR, kunt u beter aankloppen bij een familielid of vriend.

Comments are closed.